جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۱
حمله نظامی، جنگ روانی و اقتصادی از راهبردهای دشمن است

حوزه/امام جمعه اشکذر راهبردهای اصلی دشمن را در سه محور «حمله نظامی»، «جنگ روانی و اقتصادی» و «نفوذ برشمرد و گفت: خون رهبر شهید و شهدای مقاومت موجب تقویت وحدت و بیداری ملت ایران شده و این توطئه‌ها نیز همانند گذشته با شکست مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی امام جمعه شهرستان اشکذر در خطبه نخست نماز جمعه این هفته دوم مرداد ۱۴۰۵، با استناد به حدیثی از پیامبر اکرم(ص)، تقوا و صله‌رحم را دو رکن مهم سعادت دنیوی و اخروی انسان برشمرد.

وی اظهار داشت: رسول خدا(ص) وعده داده‌اند هرکس خواهان طول عمر، برکت در زندگی و وسعت روزی است، باید تقوای الهی را سرلوحه زندگی خود قرار داده و پیوند با خویشاوندان را حفظ کند.

امام جمعه اشکذر با بیان اینکه تقوا تنها به معنای ترک گناه نیست، افزود: حقیقت تقوا، اطاعت عملی از دستورات الهی و حرکت در مسیر بندگی خداوند است و آثار آن تنها به رشد معنوی محدود نمی‌شود، بلکه در عرصه‌های مختلف زندگی، از جمله گشایش در رزق، آرامش روحی، برکت در زندگی و رفع بسیاری از مشکلات انسان نیز نمایان خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با تأکید بر اینکه ارتباط با خداوند بدون رعایت حقوق مردم کامل نخواهد بود، خاطرنشان کرد: صله‌رحم و حفظ ارتباط با بستگان، از مهم‌ترین جلوه‌های بندگی خداست و انسان متقی در کنار انجام عبادات، نسبت به خانواده، اقوام و اطرافیان خود نیز احساس مسئولیت می‌کند؛ زیرا دینداری حقیقی زمانی معنا پیدا می‌کند که رابطه انسان با خالق و مخلوق هر دو بر پایه تقوا و اخلاق استوار باشد.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن پنجم مرداد، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، این مناسبت را نماد احیای یکی از مهم‌ترین شعائر سیاسی و عبادی اسلام یعنی نمازجمعه دانست.

امام جمعه شهرستان اشکذر گفت: نماز جمعه از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که طی بیش از چهار دهه، به مرکزی برای عبادت، بصیرت‌ افزایی، وحدت‌ آفرینی و تبیین مسائل روز جامعه تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با قدردانی از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا طالبیان در طول بیش از سی سال اقامه نماز جمعه در شهرستان اشکذر، از مجاهدت‌های مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم رضوی امام جمعه فقید نیز تجلیل کرد و اظهار داشت: خدمات این دو عالم فرزانه در تثبیت جایگاه نماز جمعه، توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تقویت هویت دینی شهرستان، سرمایه‌ای ماندگار و ارزشمند برای مردم اشکذر است.

وی نماز عبادی سیاسی جمعه را بزرگ‌ترین اجتماع هفتگی مسلمانان و جلوه‌ای از بندگی اجتماعی خداوند توصیف کرد و افزود: اگرچه بسیاری از عبادات در خلوت انسان انجام می‌شود، اما نماز جمعه نمایش اقتدار امت اسلامی، وحدت مؤمنان و حضور آگاهانه مردم در صحنه است؛ جایی که فقیر و غنی، مسئول و مردم، همه در یک صف و بدون هیچ امتیازی در برابر خداوند می‌ایستند و حقیقت اخوت اسلامی را به نمایش می‌گذارند.

امام جمعه شهرستان اشکذر با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) درباره فضیلت حضور در نماز جمعه، تصریح کرد: هر قدمی که مؤمن برای حضور در نماز جمعه برمی‌دارد، موجب کاهش سختی‌های قیامت و بهره‌مندی از رحمت ویژه الهی خواهد شد و این فضیلت، جایگاه والای این فریضه بزرگ الهی را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی کارکردهای نماز جمعه را فراتر از یک عبادت فردی دانست و بیان کرد: نماز جمعه علاوه بر تقویت معنویت، مهم‌ترین پایگاه روشنگری، جهاد تبیین، هدایت افکار عمومی، تبیین مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی است و خطیب جمعه وظیفه دارد با بصیرت، مهم‌ترین مسائل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی را برای مردم تبیین کند.

وی تأکید کرد: امروز نماز جمعه یکی از مهم‌ترین سنگرهای مقابله با جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن است و دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد اختلاف، کاهش مشارکت مردم و تضعیف این پایگاه دینی، وحدت جامعه اسلامی را خدشه‌دار کنند، اما حضور پرشور مردم در نماز جمعه، تمامی این توطئه‌ها را خنثی خواهد کرد.

امام جمعه شهرستان اشکذر با دعوت از اقشار مختلف مردم، به‌ویژه جوانان و نوجوانان، برای حضور مستمر در نماز جمعه اظهار داشت: نماز جمعه محور وحدت جامعه است و اختلافات سیاسی، سلیقه‌ای و جناحی نباید موجب فاصله گرفتن مردم از این فریضه الهی شود؛ زیرا همه مسلمانان در نماز جمعه حول محور ذکر خدا، ولایت و مصالح جامعه اسلامی گرد هم می‌آیند.

خطیب جمعه اشکذر با اشاره به برخی نیازهای عمرانی مصلای نماز جمعه شهرستان اشکذر، از خیران و نیکوکاران دعوت کرد در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام مشارکت کنند.

وی ساخت وضوخانه و سرویس‌های بهداشتی، تکمیل پارکینگ مصلی، تکمیل یادمان شهید گمنام، توسعه شبستان و تکمیل تأسیسات سرمایشی و گرمایشی را از مهم‌ترین نیازهای فعلی مصلای نماز جمعه برشمرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی تأکید کرد: مصلی نماز جمعه، قلب فرهنگی و معنوی شهرستان اشکذر است و مشارکت در آبادانی این مکان مقدس، باقیات‌ الصالحاتی ماندگار و سرمایه‌ای ارزشمند برای آخرت انسان خواهد بود.

امام جمعه شهرستان اشکذر در ابتدای خطبه دوم نماز جمعه این هفته شهرستان اشکذر با دعوت همگان به رعایت تقوای الهی، تحولات اخیر منطقه و عملیات نظامی دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران را مورد تحلیل قرار داد و با تشریح ابعاد مختلف جنگ، بر ضرورت حفظ وحدت ملی، هوشیاری در برابر جنگ ترکیبی دشمن و حمایت از نیروهای مسلح تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با اشاره به تحولات میدانی جنوب کشور اظهار داشت: شرایط کنونی، یکی از حساس‌ترین و سرنوشت‌سازترین مقاطع تاریخ معاصر ایران است و بررسی واقعیت‌های میدان نشان می‌دهد که موازنه عملیاتی به سود جمهوری اسلامی ایران در حال تغییر است.

وی افزود: بخش قابل توجهی از موشک‌های شلیک‌شده ایران با دقت بالا به اهداف مورد نظر اصابت کرده و این مسئله نشان‌دهنده تضعیف سامانه‌های دفاعی دشمن و ناکامی آنان در تحقق اهداف اولیه جنگ است.

امام جمعه اشکذر با بیان اینکه افزایش حملات آمریکا و متحدانش ناشی از شکست در دستیابی به اهداف راهبردی خود است، افزود: دشمن تصور می‌کرد با آغاز این عملیات می‌تواند اراده ملت ایران را در هم بشکند، اما نه تنها به اهداف خود نرسید بلکه با مقاومت ملت ایران و توان نیروهای مسلح با شکست‌های پیاپی روبه‌رو شد.

وی، راهبردهای اصلی دشمن را در سه محور «حمله نظامی»، «جنگ روانی و اقتصادی» و «نفوذ» تبیین کرد و گفت: دشمن در کنار حملات نظامی به مراکز حساس، تلاش دارد با استفاده از رسانه‌های فارسی‌زبان معاند، انتشار اخبار هدفمند، عملیات روانی و فشارهای اقتصادی، روحیه مردم را تضعیف کرده و میان ملت و نظام فاصله ایجاد کند، اما خون رهبر شهید و شهدای مقاومت موجب تقویت وحدت و بیداری ملت ایران شده و این توطئه‌ها نیز همانند گذشته با شکست مواجه خواهد شد.

خطیب نمازجمعه اشکذر با هشدار نسبت به پروژه نفوذ دشمن اظهار داشت: همزمان با حملات نظامی، تلاش‌هایی برای فعال‌سازی گروهک‌های ضدانقلاب در برخی مرزهای کشور صورت گرفته و دشمن به دنبال ایجاد ناامنی داخلی است، اما با هوشیاری مردم، وحدت ملی و اقتدار نیروهای مسلح، این نقشه نیز ناکام خواهد ماند.

وی با اشاره به وضعیت کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: حضور و همکاری برخی دولت‌های منطقه با آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأمین امکانات نظامی و اطلاعاتی برای دشمن و همراهی آنان با سیاست‌های استکباری، خیانتی آشکار به جهان اسلام است و ملت‌های مسلمان این اقدامات را هرگز فراموش نخواهند کرد.

امام جمعه اشکذر با اشاره به تحرکات نظامی در اردن، عربستان، مرزهای شرقی و شمال‌غربی کشورمان، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران تمامی تحرکات دشمن را با دقت رصد می‌کند و نیروهای مسلح با آمادگی کامل، پاسخ هرگونه تهدید را خواهند داد.

وی همچنین به نقش یمن در معادلات منطقه اشاره کرد و مقاومت مردم این کشور را عاملی مهم در تغییر موازنه قدرت منطقه دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با انتقاد از برخی تلاش‌ها برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره بدون رعایت حقوق ملت ایران، تصریح کرد: ملت ایران بدعهدی‌های آمریکا را هرگز فراموش نخواهد کرد و تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که دشمن به هیچ تعهدی پایبند نیست و تنها زبان قدرت را می‌فهمد.

وی با اشاره به شهادت رهبر شهید و فرزانه انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت، این ضایعه را خسارتی بزرگ برای امت اسلامی دانست و تأکید کرد: انتظار مردم از مسئولان سیاسی و نظامی، دفاع مقتدرانه از حقوق ملت، پاسخ قاطع به تجاوزات دشمن و اجرای مطالبات عمومی در برخورد با عاملان این جنایات است.

امام جمعه شهرستان اشکذر با بیان اینکه هدف نهایی دشمن، بسترسازی برای یک جنگ فراگیر و ایجاد ناامنی در منطقه است، گفت: ملت ایران باید با حفظ آرامش، انسجام و اعتماد به وعده‌های الهی، اجازه تحقق اهداف دشمن را ندهد؛ چراکه آینده از آنِ جبهه مقاومت خواهد بود و آمریکا و رژیم صهیونیستی راهی جز شکست پیش روی خود ندارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین صانعی با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی برای احیای پیمان ابراهیم، عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با این رژیم، تلاش برای کنترل مسیرهای راهبردی منطقه و ادامه تجاوزات علیه کشورهای اسلامی، این اقدامات را بخشی از نقشه جدید دشمن برای تغییر معادلات غرب آسیا دانست.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آغازگر جنگ نخواهد بود، اما در دفاع از سرزمین، امنیت و عزت ملت ایران با قدرت عمل خواهد کرد و هرگونه تجاوز با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد.

امام جمعه اشکذر در پایان خطبه با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح، اقتدار دفاعی کشور را نتیجه سال‌ها مجاهدت، خودباوری و اتکاء به توان داخلی دانست و ابراز امیدواری کرد: با استمرار وحدت ملی، نصرت الهی شامل حال ملت ایران شده و پیروزی جبهه حق بر جبهه باطل هرچه زودتر محقق شود.

انتهای پیام/ ۳۱۳/۴۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha